På Brännö finner du caféer och restauranger där du bland annat kan få njuta av härliga havsrätter. Har du tur att besöka ön när det är soligt och varmt kommer du förmodligen inte vilja lämna ön på flera timmar.

Kafé Husfik

Precis vid Brännö Husvik, där större delen av båtarna lägger till, hittar du Kafé Husfik. Du kan förvänta dig ett brett utbud av kaffe, te, mättande smörgåsar och en del hembakat. Caféet har öppet främst under somrarna.

Bryggcaféet

Detta café ligger i närheten av öns andra hamn Brännö Rödsten. Kaffe, bakelser och smörgåsar finns att köpa här. De har endast öppet under sommartid.

Brännö Värdshus

Till skillnad från caféerna har restaurangen i värdshuset öppet året runt med viss begränsning av öppettider under vintern. Värdshuset har ett eget bageri på plats där du kan välja att köpa och ta med dig eller äta på plats. Restaurangen bjuder på à la carte meny med enklare rätter där fisk och skaldjur är en permanent del av menyn. Självklart får vi inte heller glömma lotslådorna som är en lång tradition på ön. Som öns mittpunkt har Brännö Värdshus många aktiviteter att bjuda på, speciellt under somrarna. De har allt från teaterföreställningar till musikuppträdanden som du inte vill missa.